Shoes by Linda & Linda - trendiga damskor storlek 41-45, webshop, Kävlinge, Skåne

Din kundvagn

Antal varor:
0 st
Summa:
0 kr
Till kundvagnen

VÅRA LEVERANTÖRER

 

Gabor är ett tyskt märke med skor i hög kvalité. Gabor tillverkar sina skor i Europa, företrädelsevis i Portugal. Skorna är utformade i såväl klassisk som trendig och moderiktig stil. Skorna har mycket god komfort och tillverkas i olika breddläster, skaftvidder m.m.

 


 

Penelope är ett svenskt företag som tillverkar sina skor i spanska Alicante. Skorna är trendiga och stilfulla. Penelopes skor tillverkas efter våra önskemål vilket gör skomodeller med olika färgkombinationer unika. 

 


 

Semler är ett tyskt företag som satsar på kvalité och komfort. Semler har mycket komfortabla skor i fräscha och moderna modeller och färger. Semler tillverkar samtliga modeller med löstagbara innersulor. Detta ger fördelar om man önskar inlägg eller skulle vilja byta till annan sula i skorna. 

 


 

JJ Footwear är ett holländskt företag som låter tillvera sina skor i Italien. Samtliga modeller tillverkas i portugisiskt läder av högsta kvalité. JJ Footwear erbjuder modeller med olika bredder på t ex läster samt skaftvidd. JJ Footwear tillverkar sina skor med löstagbara innersulor i läder vilket ger fördelar vid t ex användning av inlägg m.m. 

 


 

Andrés Machado är ett företag med sitt säte i Spanien. Ett prisvärt alternativ med mycket textil och färg.

 


 

Ett tyskt företag som producerar diverse kvalitativa skor. Ett av Europas ledande märken avseende bekvämlighet och fotriktighet. 

 


 

 

Ännu ett tyskt företag som satsar på en ungdomlig och modern design. De lägger stor vikt vid bekvämlighet och tillverkar många av sina skor i material som andas, t ex skinn. Många av deras skor har dessutom löstagbara sulor. 

 


 

Tofflor och inneskor av ull producerade av danska Glerups.

 


 

Familjeföretag som satsat på traditionella träskor med hög kvalitet.

 

 


 

 

Bama är ett skovärdsmärke av bästa kvalité. Bama sinns i olika skovårdsserier och ser till att dina skor får bästa omvårdnad för ett långtvarigt liv.

 

Vårt mer miljövänliga val inom skovårdsprodukter, som vi mer och mer övergår till. 

 

Brunngård är återförsäljare av ett antal populära skovårdsserier, t ex Bama.

 

 


 

 

Är ett svenskt företag uppbyggt av familj och vänner. De tillverkar vackra accessoarer med färg och form från världens alla hörn. Från deras resor samlar de inspiration och idéer, som de sedan använder i sitt skapande.